Vi fik desværre ikke et interview med Greta Thunberg, men vi prøver igen en anden gang.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veganeren og klima-aktivisten Greta Thunberg var i går i København for at tale til 40.000 klimaaktivister i København og til de millioner af danske seere i fjernsynet. I den forbindelse prøvede vi her på Veganer for livet at få et interview med Greta, men det lykkedes desværre ikke. Vi giver dog ikke op, og vi vil blive ved med at prøve at få et interview med hende en anden god gang. Det kan også være vi besøger hende i Sverige, eller et andet sted i verden. Vi må se hvad der sker. Vi har i hvert fald direkte kontakt med folkene tæt på Greta.

Svært at finde tid i programmet til et interview

Greta var kun lige i Danmark et kort øjeblik for at tale til klimamarchen. Så der var ikke tid i programmet til at give interview til Veganerforlivet.dk. Men hun ville gerne interviewes af os – der var bare ikke tid til det denne gang. Til gengæld blev hun interviewet af DR og TV2, og det er jo kun godt. Disse interviews kan du sikkert finde på DR og TV2.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply