Video: Asger B lavede aktivisme med sin ladscykel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Musikkeren og aktivisten Asger B har fundet på en genial måde at sprede buskabet om den veganske sag på. Det viste han frem i en video på hans Facebook-side tidligere i dag.

Asger havde lavet to malerier med veganske budskaber med opfordringer på til at give Veganerpartiet en vælgererklæring. De to malerier fastgjorde han på ladcyklen og så gik turen ellers gennem Århus by og ind til midtbyen.

Herinde stilte han sin ladcykel og satte den sådan, at folk fra begge sider af gågaden kunne se den på lang afstand.

Asger opfordrede derfor også sine følgere til selv at tænke kreativt når det kommer til at sprede det veganske budskab.

Ladcyklen og malerierne skabte en del opmærksomhed, da flere såvel børn som voksne og gamle stoppede op for at kigge på det og tage billeder. Den fik også flere som han talte med til at ville give Veganerpartiet en vælgererklæring.

Asger B’s ladcykel med de to malerier på gågaden i Århus. Foto: Asger B

Det er en form for aktivisme Asger B forventer at gøre mere af i fremtiden, da han bare kan tage ned i byen og stille den om morgenen og hente den igen om aftenen.

De to malerier med veganske budskaber og hans ladcykel er en glimrende og kreativ måde at lave aktivisme på. Asger opfordrede derfor også sine følgere til selv at tænke kreativt når det kommer til at sprede det veganske budskab.

Se videoen herunder:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

2 kommentarer

Leave A Reply