Video: Frederik Roland Sandby fra Den Grønne Studenterbevægelse deler gode tips ud til at blive mere klima-venlig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den Grønne Studenterbevægelse har i flere dage i træk efterhånden nu klimastrejket inde foran Christiansborg for at sætte fokus på klimaet i forbindelse med valget. I den forbindelse tog Veganer for livet et smut ind til dem og her fik vi en lille snak med Frederik Roland Sandby, der blandt andre står i spidsen for Den Grønne Studenterbevægelse.

Vi fik en lille snak med Frederik på omkring syv minutters tid, hvor Frederik delte flere gode tips ud til at blive mere klimavenlig. Frederik afslørede også, at de allerede har fået flere markante politikere i tale ved at strejke foran Christiansborg.

Frederik blev også udfordret til at leve vegansk i 14 dage i 2019. Se om han takkede ja til udfordringen og meget mere i videoen herunder:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply