Video: Interview med politikeren Øjvind Vilsholm om vegansk mad! Virkelig spændende

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I går deltog Veganer for livet i en debat om klima og plantebaseret kost sammen med Dansk Vegetarisk Forening sammen med flere politikere. Heriblandt deltog Øjvind Vilsholm fra Enhedslisten (Ø), og han var især en af dem, der talte for en plantebaseret kost sammen med Carl Valentin fra SF (F) og Sofie Groth fra Alternativet (Å), der også stiller op til Folketingsvalget i næste måned.

Efter debatten der varede ca. en halvanden times tid fangede vi Øjvind til en lille snak om sammenhængen mellem klima og plantebaseret kost. Her fortalte Øjvind, at han er vegetar, og at han er frisk på at prøve at leve som veganer – men først efter valget.

Se det spændende interview med Øjvind Vilsholm i Facebook-opslaget herunder.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply