Video: Sådan kan New York City se ud i fremtiden – byen er stærkt truet og har derfor forbudt forarbejdet kød

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidligere på ugen kom det frem, at New York City har forbudt forarbejdet kød for at bekæmpe klimaforandringerne. Byen er stærkt truet af stigende havniveau som følge af klimaforandringerne.

Bliver temperaturerne ved med at stige kan New York City meget snart stå under vand. Det kan du se mere og lære mere om i videoen herunder.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply