Video: Se Dana Glowacka sætte verdensrekord i planken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I går skrev vi her på Veganerforlivet.dk historien om veganeren Dana Glowacka fra Canada, der tilbage i slutningen af maj satte verdensrekord for kvinder for længst tid i Planke.

Verdensrekorden blev sat med imponerende 4 timer og 20 minutter. Den tidligere verdensrekord lød på 3 timer og 31 minutter.

Se herunder end kort sammenfattet video af hendes store præstation:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply