Video: Se Dominion-dokumentaren (ikke for sarte sjæle)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dominon er en australsk dokumentar fra 2018, der viser hvordan dyr bliver behandlet i animalsk landbrug. Den handler også om hvordan dyr bliver udnyttet til tøjbrug og i underholdningsindusrien.

Dokumentaren er på engelsk, men du kan muligvis slå danske undertekster til selv. Vi dog ikke så teknisk anlagt, at vi ved hvordan man gør det lige pt. Det må du selv lige finde ud af.

Men se dokumentaren herunder, som varer 2 timer. Vi advarer om stærke billeder, der kan virke voldsomme på nogle.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply