Video: Se hele debatten med Henrik Vindfeldt og Martin Merrild

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I går formiddags var der debat mellem Veganerpartiets medstifter Henrik Vindfeldt og Landbrug og Fødevarers formand Martin Merrild. Der blev som ventet gået heftigt til stålet fra begge parter.

Debatten blev sendt fra BT’s telt på Folkemødet på Bornholm i går før middag, og blev streamet direkte på deres Facebook-side. Her på Veganer for livet har vi optaget hele debatten, som du nu kan se eller gense herunder.

Sæt dig godt til rette, find frugt, bær og grønt frem – for det kom ikke til at gå stille for sig! God fornøjelse (den var omkring 55 minutter).

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply