Video: Se hele Greta Thunbergs klimatale foran verdensledere ved COP24 i Polen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I sidste uge var unge Greta Thunberg på talerstolen ved FN’s klimatopmøde COP24 i Polen. Her kom hun med flere budskaber til verdenslederne om at tage ansvar og gøre noget mere seriøst for at stoppe klimaforandringerne.

Det var en kun 15-årig Greta, der stilte sig op på FN’s talerstol foran verdens ledere og millioner af tv-seere ved deres klimakonference i Polen i sidste uge.

Her kom den 15-årige klimaaktivist fra Sverige med et budskab der var til at tage og føle på.

I den forbindelse kan du se eller gense hele hendes tale i videoen her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply