Video: Se indslaget med Veganer Ulrik og Annette Nielsen, hvor de talte for klimaet på TV

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ulrik Myrtue og Annette Nielsen var her tidligt på aftenen et smut forbi Go’ aften Danmark på TV2 for at tale klimaets sag i forbindelse med, at de deltog i klimademonstrationer i går.

Veganerforlivet.dk talte med Ulrik inden han gik på landsdækkende TV og forsvarede klimaet og her spurgte vi Ulrik, om han ville komme til at tale den veganske sag også. Det regnede han dog ikke med og det skete desværre heller ikke.

Men her på Veganerforlivet.dk støtter vi op om klimakampen, da det at blive veganer er godt mod klimaforandringerne. Derfor bringer vi her indslaget med “Veganer Ulrik” som han også er kendt som.

Se videoen her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply