Video: Se Veganer Ulriks interview fra TV2 News i går

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veganer Ulrik var som bekendt direkte igennem på TV2 News i går, da han talte om hvorfor han sammen med Vegan Change i dag skulle ud og protestere ved Økodag. Her fik han argumenteret godt for veganisme og givet den politiske direktør fra Økologisk landsforening, Paul Holmbeck, tørt på.

Vegan Change har optaget en video fra interviewet. Du kan se videoen herunder. Vi arbejder stadig på at få fat i bedre videomateriale, men den video fra Vegan Change er nu også meget god.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply