Video: Unge piger opfordrer partilederne til at leve vegansk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veganer for livet besøgte i dag Den Grønne Studenterbevægelses klimastrejke foran Christiansborg. Her mødte vi fire unge piger som er bekymrede for klimaet. Derfor har de i næste måned besluttet sig for at leve vegansk for klimaets skyld. Flere af dem er i forvejen blevet vegetarer på grund af klimaet, men i juni vil de så tage skridtet videre til at prøve og leve vegansk.

Veganer for livet fik en god snak med de fire piger, som snart kan ses på Veganerforlivet.dk. Til slut opfordrede de alle partilederne, der stiller op til Folketingsvalget den 5. juni, til selv at prøve og leve vegansk i en måned. Det gælder for Uffe Elbæk, Mette Frederiksen, Morten Østergaard, Lars Løkke Rasmussen, Pernille Skipper,  Søren Pape Poulsen, Pia Olsen Dyhr, Anders Samuelsen,  Pernille Vermund, Kristian Thulesen Dahl, Stig Grenov, Klaus Riskjær Pedersen og Rasmus Paludan.

Se videoen her:

Pigerne skal prøve VeganerUdfordringen og det opfordrede de også politikerne til. Det kan du læse mere om her. Du kan også få gratis hjælp af os her på Veganer for livet til at leve vegansk.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply