Woody Harrelson spiste på Plant Power Food hos Casper Bilton!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Woody Harrelson holder i disse dage ferie i Danmark, hvor han bruger en del tid med sin danske kollega Roland Møller. I går blev den verdensberømte veganer og skuespiller så noget overraskende spottet spise på Plant Power Food i København hos Casper Bilton.

Casper Bilton, der er indehaver af og har startet Plant Power Food, skrev således, at Woody spiste frokost på hans restaurent i går. “Waaa! Woody Harrelson spiste frokost hos Plant Power Food” skrev han med stor bejestring på sin Facebook-profil. “Vi var facineret af hans stjernestatus” fortsatte Casper videre i en kommentar til hans opslag.

Veganer for livet forsøger i øjeblikket at få en kommentar fra Casper Bilton om Woodys besøg på Plant Power Food. Ved du noget om Woodys besøg i Danmark eller lignende? Så kontakt os nu på e-mail på kontakt@veganerforlivet.dk eller ring til os på 29370060 og tip os med din historie. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply